✔ Voor 14:30 uur besteld = zelfde werkdag verzonden! *

✔ GRATIS verzending vanaf € 30,-

✔ Achteraf betaling mogelijk

Wegens de lockdown kan het nog wel eens voorkomen dat een pakketje vertraagd is bij de pakketbezorger. Dat komt doordat het pakketje tussen depots moet worden verplaatst voordat het met de chauffeur mee kan.


Veel gestelde vragen

Wij verzenden via DPD en zij streven om de volgende dag (maandag t/m zaterdag) te leveren. De leveringen op maandag zijn alleen mogelijk als je vrijdags voor 14:30 uur besteld.
Er is helaas altijd een kleine mogelijkheid van vertraging bij DPD. Hierdoor garanderen wij de verzenddatum en niet de leverdatum. Mocht je twijfelen over een mogelijke vertraging, bestel dan een extra werkdag eerder. Wij verzenden alleen op werkdagen. Een bestelling op werkdagen voor 14:30 uur is een gegarandeerde verzending op dezelfde dag (enkele uitzonderingen daargelaten).

De verzendkosten bedragen €4,90 per adres. Bij besteding boven de €30,- per adres betaal je geen verzendkosten.
Helaas is brievenbusverzending niet mogelijk, daarom zijn de verzendkosten €4,90.

Voor verzendingen richting België en Duitsland zijn de kosten € 5,95. Ook hier is de verzending gratis boven een bestelbedrag van € 30,- per adres.

De kans is zeer aannemelijk dat de bevestiging in de “Ongewenste e-mail” (Hotmail/Live/Outlook) / “Spam” (oa. Gmail) map terecht is gekomen. Mocht het daar niet zijn aangekomen kijk dan of het bedrag van je rekening is afgeschreven. Zo ja, neem dan contact met ons op. Dan is de kans groot dat het emailadres foutief is doorgegeven.
Mocht je twijfelen dan kun je altijd contact met ons opnemen tijdens kantooruren.

Ja, dat is mogelijk. Mocht je een verkeerde keuze hebben gemaakt, laat dit zo snel mogelijk weten door contact op te nemen. Dan kijken wij samen naar de beste oplossing.

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@happytruffel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Producten die je via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid. Je mag deze producten retour sturen, maar bij geopende verpakkingen wordt er wel gekeken naar waardevermindering van het product. Het is immers voedsel. Dit zal invloed hebben op het retourbedrag. Wij kunnen de kwaliteit na retour niet meer garanderen.

Wij werken met een THT (Tenminste Houdbaar Tot) van 6-9 maanden.
Let op: Alle Prosecco, Cookie en Speculaastruffels hebben een afwijkende THT van 4-6 maanden.

Je kan ze het beste op een donkere plek bewaren en niet te warm. Een afrader is de koelkast. Daar worden de truffels te hard van en verzwakt de smaak. Mochten ze toch in de koelkast zijn beland, laat ze dan eerst op temperatuur komen voordat je eraan begint. Dan zijn ze weer op hun best.

HappyTruffel/HappyBar is niet lactosevrij. HappyBar is niet glutenvrij.
Normaliter is HappyTruffel glutenvrij. Mochten er gluten in een specifieke smaak zitten dan wordt dat bij die smaak/soort zelf aangegeven.
De truffels/repen kunnen sporen van noten en pinda’s bevatten wegens de bereidingen van andere chocolade in de fabriek.

Je krijgt na het plaatsen van je bestelling altijd een bevestigingsmail met daarin een overzicht van je bestelling. Mocht je een gespecificeerde factuur willen neem dan contact met ons op.

Er is geen winkel van HappyTruffel, wel kun je op locatie de bestelling afhalen. (Kies hiervoor bij je bestelling via het kopje “Verzendopties”.) Dit contactadres is Innovatie 8, 6921RN Duiven (Gelderland). Ophaaltijden zijn tussen 10:00 en 12:00uur op werkdagen. Zet in het infovenster bij de afronding van de bestelling wanneer je verwacht langs te komen, dan kunnen wij er rekening mee houden.

Excuses voor het probleem dat is ontstaan. Wij zien graag waar het mis is gegaan en helpen mee zoeken naar de beste oplossing. Je kan je bezwaar aan ons melden via info@happytruffel.nl.
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Uiteraard willen wij dat jij, of de persoon voor wie je het koopt, geniet van onze HappyTruffel/HappyBar. Helaas is chocolade niet bestand tegen warmte. Om de kwaliteit te waarborgen, versturen wij niet vanaf 28 graden Celsius. Dat betekent als in Gelderland deze temperatuur verwacht wordt en/of op het leveradres. Verzending, op verzoek, tijdens warme periodes is voor eigen verantwoording en HappyTruffel/HappyBar is niet verantwoordelijk voor gesmolten chocolade tijdens transport.

Snel in huis

* Op werkdagen voor 14:30 besteld = zelfde dag verzonden.

Gratis verzending

Wij versturen je bestelling gratis op vanaf €30,-

Maak het persoonlijk

Voeg bij je bestelling een persoonlijk kaartje toe.

Veilig afrekenen

Betaal veilig en vertrouwd via onze website

© HappyTruffel 2019-2020 – Innovatie 8, 6921 RN DUIVEN (gld) | KVK: 74112503