Over ons

Ons verhaal

HappyTruffel is net even anders. Wij vinden dat de chocoladewereld een nieuwe boost nodig heeft. Chocolade waar je blij van wordt en samen kunt delen. Je voelt jezelf beter als je iets leuks kan geven aan een ander.

Wij zijn ervoor om er een hippe, vrolijke draai aan te geven. Elke truffel krijgt bij ons persoonlijke aandacht. Zowel de smaak als beleving ontwikkelen wij maximaal. Door de kleurrijke uitstraling en heerlijke smaken leveren wij chocotruffels met een speciaal gevoel.

Wij staan voor

Mensen blij maken

Met onze heerlijke smaken en vrolijke kleuren bezorgen wij mensen een lach op het gezicht.

Hoge kwaliteit chocolade

Wij maken gebruik van de beste Belgische chocolade. Deze chocolade wordt vervolgens met aandacht, passie en vakmanschap verwerkt.

Beleving

Met onze speciale edities zorgen wij voor een bijzondere beleving.

Samen delen

Je voelt jezelf beter als je iets leuks kan geven aan een ander. HappyTruffel eet je met elkaar!

Chocola geeft een gelukzalig gevoel. Dat begint al bij de verpakking. Onze verpakking is zo vrolijk dat een glimlach niet onderdrukt kan worden. De felle, bonte kleuren spatten eraf.

Wij besteden de grootste zorg en aandacht aan onze vrolijke truffels en zorgen dat het aan beleving niet ontbreekt. De truffels zijn handgemaakt, dat proef én zie je.

Onze chocolade

Het samenstellen van de perfecte truffel begint met een uitstekende basis. Een basis van goede en eerlijke ingrediënten. Daarom werken wij met UTZ gecertificeerde topchocolade van Callebaut. Chocolade van de allerbeste kwaliteit, omdat elk detail in elke fase van het proces nauwlettend in de gaten wordt gehouden. UTZ gecertificeerde chocolade is afkomstig van boeren die oog hebben voor mens en milieu, met toegewijde expertise van boon tot chocolade. Deze chocolade wordt vervolgens met aandacht, passie en vakmanschap verwerkt.

Onze missie

Zoveel mogelijk mensen blij maken

Nog meer heerlijke smaken ontwikkelen

De wereld een stukje vrolijker maken

Jou een extra beleving geven met chocolade

0