• Voor 14:30 uur besteld = zelfde werkdag verzonden! *
  • GRATIS verzending vanaf €30,-*
  • Achteraf betalen

Paas Chocolade geschenk met Logo?

Chocolade en truffels vormen een heerlijke combinatie. Ook pasen kun je nog leuker maken met behulp van onze chocotruffel producten. Wat is er beter om jezelf mee te verwennen dan chocolade? Maar onze chocolade truffels zijn ook ideaal om te geven als cadeau. Met behulp van onze HappyTruffel cadeaus kun je 2023 nog feestelijker en smaakvoller maken. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment vol met lekkernijen. Lekker voor jezelf, maar ook ideaal als cadeau of relatiegeschenk.

Hoe werkt het?

  1. Neem een kijkje in de Happy Truffel Paaschocolade brochure hieronder
  2. Kies je favoriete chocoladetruffels
  3. Vraag een offerte aan en kies welke producten in welke aantallen je wenst weg te geven.
  4. Je ontvangt direct een prijsindicatie op maat en één van onze collega’s neemt contact op om de exacte wensen te verifiëren.

Alle producten zijn te personaliseren met logo’s en een persoonlijke boodschap. De chocoladetruffels kunnen rechtstreeks naar meerdere adressen verzonden worden vanuit onze chocoladefabriek. Enthousiast?

Onze chocolade is handgemaakt, dat proef én zie je. 

Offerte aanvragen

Waarom Happy Truffel?

Chocolade als cadeau voor het personeel

Chocolade is niet alleen een uniek relatiegeschenk voor zakelijke contacten, maar ook je personeel zal wat blij zijn met dit snoepgoed als cadeau. Om het helemaal af te maken versturen wij de geschenken op een feestelijke manier rechtstreeks naar de brievenbus of in bulk naar één adres. Een feest om te ontvangen!

Ontvang een GRATIS offerte!

Laat ons via onderstaand formulier weten waar je naar op zoek bent. Na de aanvraag nemen we contact op om een mooi voorstel te bespreken. Wij komen met een vrijblijvend voorstel qua opmaak, smakencombinatie en prijs.