✔ Voor 14:30 uur besteld = zelfde werkdag verzonden! *

✔ GRATIS verzending vanaf € 40,-

✔ Achteraf betaling mogelijk

Een origineel cadeau geven met Hollandse Pindakaas? Of andere mensen kennis laten maken met “onze” Stroopwafel? Altijd met een Nederlands tintje!

Toont alle 9 resultaten

Mix (12 truffels)

Ben je benieuwd naar alle 6 basissmaken? Kies dan voor de Mix. Van elke smaak zitten er twee in. Lekker om samen van te snoepen.
De 6 smaken zijn, Caramel-zeezout, Vanille, Framboos, Amandel, Hazelnoot, en Cappuccino.

8.95

Made in Holland

“Made in Holland”, met drie verschillende smaken. Puur Hollands genieten in heerlijke Belgische chocolade. Leuk om cadeau te geven! Geniet van dit originele cadeau met 6 chocotruffels in de smaken Stroopwafel, Pepermunt en Sinaasappel.

5.95
Sale!

Speculaas (6 truffels)

Verras jezelf of iemand anders met deze heerlijke speculaas chocoladetruffels. Leuk om te geven maar ook zeker om te krijgen 😉

Bevat alcohol

5.95 4.95

Made in Holland

“Made in Holland”, met Stroopwafel-smaak. Puur Hollands genieten in heerlijke Belgische chocolade. Leuk om cadeau te geven! Geniet van dit originele cadeau met 6 chocotruffels.

5.95

Made in Holland

“Made in Holland”, met Pindakaas-smaak. Puur Hollands genieten in heerlijke Belgische chocolade. Leuk om cadeau te geven! Geniet van dit originele cadeau met 6 chocotruffels.

5.95
Sale!

Speculaas (12 truffels)

Verras jezelf of iemand anders met deze heerlijke speculaas chocoladetruffels. Leuk om te geven maar ook zeker om te krijgen 😉

Bevat alcohol

8.95 7.95

Made in Holland

“Made in Holland”, met Stroopwafel-smaak. Puur Hollands genieten in heerlijke Belgische chocolade. Leuk om cadeau te geven! Geniet van dit originele cadeau met 16 chocotruffels.

12.95

Made in Holland

“Made in Holland”, met drie verschillende smaken. Puur Hollands genieten in heerlijke Belgische chocolade. Leuk om cadeau te geven! Geniet van dit originele cadeau met 16 chocotruffels in de smaken Stroopwafel, Pepermunt en Sinaasappel.

12.95

Made in Holland

“Made in Holland”, met Pindakaas-smaak. Puur Hollands genieten in heerlijke Belgische chocolade. Leuk om cadeau te geven! Geniet van dit originele cadeau met 16 chocotruffels.

 

12.95
Snel in huis

* Op werkdagen voor 14:30 besteld = zelfde dag verzonden.

Gratis verzending

Wij versturen je bestelling gratis op vanaf €40,-

Maak het persoonlijk

Voeg bij je bestelling een persoonlijk kaartje toe.

Veilig afrekenen

Betaal veilig en vertrouwd via onze website

© HappyTruffel 2019-2020 – Innovatie 8, 6921 RN DUIVEN (gld) | KVK: 74112503