• Voor 14:30 uur besteld = zelfde werkdag verzonden! *
  • GRATIS verzending vanaf €30,-
  • Achteraf betalen

Chocoladecadeau met Logo?

Chocolade, wie van ons houdt hier niet van? Sinds de uitvinding van dit snoepgoed zijn we er dol op. Chocolade behoort tot het populairste snoepgoed van ons land. Een chocolade cadeaubox is hierdoor altijd een goed idee. Alhoewel deze lekkernij gezien wordt als een leuk geschenk voor familie en vrienden, is het tegenwoordig ook mogelijk om chocolade als relatiegeschenk te geven. Chocolade valt altijd in de smaak. Omdat onze producten chocolade combineren met truffels, weet je zeker dat je een uniek relatiegeschenk aanbiedt.

Daarnaast is chocolade als relatiegeschenk uitzonderlijk omdat het een smaakervaring oplevert. Relatiegeschenken als pennen en tassen zijn misschien nuttig, maar het is tevens cliché om deze geschenken cadeau te doen. Dat kun je van een relatiegeschenk van chocolade zeker niet zeggen.

De truffels zijn handgemaakt, dat proef én zie je. 

Offerte aanvragen

 

Een kleurrijk relatiegeschenk

Waarom Happytruffel?

Ontvang een GRATIS offerte!

Laat ons via onderstaand formulier weten waar je naar op zoek bent. Na de aanvraag nemen we contact op om een mooi voorstel te bespreken. Wij komen met een vrijblijvend voorstel qua opmaak, smakencombinatie en prijs.