• Voor 14:30 uur besteld = zelfde werkdag verzonden! *
  • GRATIS verzending vanaf €30,-
  • Achteraf betalen

Betalen:

Welke betaalopties zijn er?

  • iDeal
  • PayPal
  • Klarna (Achteraf betalen)
  • Overboeking
  • MisterCash/Bancontact
  • Creditcard (Visa/Mastercard)
  • VVV Cadeaubon

– Bij keuze voor ‘Overboeking’ wordt de bestelling pas verwerkt en verzonden nadat de betaling binnen en verwerkt is.

– Bij Klarna wordt er gevraagd om hun voorwaarden te accepteren. Dat komt omdat ze betaling voorschieten en het als een krediet wordt behandeld. Heb je vragen over betaalsituaties rondom een Klarna-betaling dan is het het beste om contact met hen op te nemen, omdat zij de betaling overnemen van ons.

Bezorgen:

Wij willen graag dat je een ander blij maakt met HappyTruffel, dus kies voor een ander verzendadres bij het afrekenen. Klik, na je eigen adres (Factuurgegevens) te hebben ingevuld, op het vakje “Verzenden naar een ander adres?” eronder. Dan kun je het adres van de ontvanger invoeren.

De verzendkosten bedragen €3,95 per adres. Bij besteding boven de €30,- per adres betaalt u geen verzendkosten. Verzendingen zijn brievenbuspost (PostNL) of standaard pakketpost (DPD).
Voor zendingen naar Duitsland bedragen de verzendkosten € 5,95. Naar België bedragen ze € 7,50. Naar deze landen verzenden wij altijd via pakketpost via DPD.

Welke bestellingen gaan via de brievenbus:
– Maximaal 1 stuk per adres (of 2x een HappyTruffel-editie met 6 truffels)
– Alleen doosjes met 6, 12 of 16 truffels en HappyBar

De rest gaat via pakketpost.

Wij verzenden via DPD (pakket) of PostNL (brievenbus) en zij streven om de volgende dag (maandag t/m zaterdag (brievenbusleveringen niet op maandag)) te leveren. Er is helaas altijd een kleine mogelijkheid van vertraging. Vooral in de weken voor de feestdagen. Hierdoor garanderen wij de verzenddatum en niet de leverdatum.
Brievenbuspost bevat geen Track & Trace, maar hebben wel een 24-uurs levering. Pakketten hebben standaard een Track & Trace.

Mocht u twijfelen over een mogelijke vertraging, bestel dan minimaal een dag eerder. Wij verzenden alleen op werkdagen. Een bestelling op werkdagen voor 14:30 uur is een gegarandeerde verzending op dezelfde dag.

 

Woon je of ben je in de buurt van Duiven, dan kan je het pakketje ook op ons magazijn afhalen. Kies hiervoor bij het afrekenen. Afhalen kan op werkdagen tussen 10:00 en 12:00 uur. Als het pakketje klaar staat zullen wij je informeren via email.

Uiteraard willen wij dat jij, of de persoon voor wie je het koopt, geniet van onze HappyTruffel/HappyBar. Helaas is chocolade niet bestand tegen warmte. Om de kwaliteit te waarborgen, versturen wij niet vanaf 28 graden Celsius. Dat betekent als in Gelderland en/of op het afleveradres deze temperatuur verwacht wordt.
Bij de warmere temperaturen tot 28 graden verzenden wij met een toegevoegde coolpack.
Verzending, op verzoek, boven de 28 graden is voor eigen verantwoording en HappyTruffel/HappyBar is dan niet verantwoordelijk voor gesmolten chocolade tijdens transport.