• Voor 14:30 uur besteld = zelfde werkdag verzonden! *
  • GRATIS verzending vanaf €30,-*
  • Zakelijk? Personalisatie mogelijk!

Betalen:

Welke betaalopties zijn er?

  • iDeal
  • PayPal
  • Klarna (Achteraf betalen)
  • Overboeking
  • MisterCash/Bancontact
  • Creditcard (Visa/Mastercard)
  • VVV Cadeaubon

– Bij keuze voor ‘Overboeking’ wordt de bestelling pas verwerkt en verzonden nadat de betaling binnen en verwerkt is.

– Bij Klarna wordt er gevraagd om hun voorwaarden te accepteren. Dat komt omdat ze betaling voorschieten en het als een krediet wordt behandeld. Heb je vragen over betaalsituaties rondom een Klarna-betaling dan is het het beste om contact met hen op te nemen, omdat zij de betaling overnemen van ons.

Bezorgen:

Wij willen graag dat je een ander blij maakt met HappyTruffel, dus deze optie is zeker aanwezig. Klik, na je eigen adres (Factuurgegevens) te hebben ingevuld, op het vakje “Verzenden naar een ander adres?” eronder. Dan kun je het adres van de ontvanger invoeren.

De verzendkosten bedragen €3,95 per adres. Bij besteding boven de €30,- per adres betaalt u geen verzendkosten. Verzendingen zijn brievenbuspost (PostNL) of standaard pakketpost (DPD).
Voor zendingen naar Duitsland bedragen de verzendkosten € 5,95. Naar België bedragen ze € 7,50. Naar deze landen verzenden wij altijd via pakketpost via DPD.

Welke bestellingen gaan via de brievenbus:
– Maximaal 1 product per adres (of 2x een HappyTruffel-editie met 6 truffels)
– Alleen doosjes met 6, 12 of 16 truffels
– Happy Bonbons (12 stuks)
– HappyBar / Proeverij
– HappyHart
– HappyChocoladeletter
– HappyKerstboom
– HappyKerstkrans / Happy Kerstster
– HappyChick
– HappyPaashaas
– HappyRendier
– Chocolade duim
– Giftboxen (Behalve de 3 brede “Chocolate Giftbox”-versies en de 3 Chocolade giftboxen – “Happy Proeverij”)

De rest gaat via pakketpost.

De verzendpartners streven om de volgende (werk)dag (maandag t/m zaterdag (brievenbusleveringen niet op maandag)) te leveren. Er is helaas altijd een kleine mogelijkheid van vertraging. Vooral in de weken voor feestdagen. Hierdoor garanderen wij de verzenddatum en niet de leverdatum.

Brievenbuspost bevat geen Track & Trace.

PostNL hanteert bij hun brievenbusleveringen mogelijke vertraagdagen. Dit zijn er hooguit 1 à 2. Mocht je bestelling niet de volgende leverdag geleverd zijn dan vragen wij je die 2 vertraagdagen af te wachten. Mocht het pakje na deze 2 extra dagen toch niet zijn geleverd? Neem dan gerust contact met ons en zoeken wij een passende oplossing voor je.

Let op dat zendingen naar de Waddeneilanden een dag langer nodig kunnen hebben.

Pakketten hebben standaard een Track & Trace.

Mocht u twijfelen over een mogelijke vertraging, bestel dan minimaal een dag eerder. Wij verzenden alleen op werkdagen. Een bestelling op werkdagen voor 14:30 uur is een gegarandeerde verzending op dezelfde dag.

 

Woon je of ben je in de buurt van Duiven, dan kan je het pakketje ook op ons magazijn afhalen. Kies hiervoor bij het afrekenen. Afhalen kan op werkdagen tussen 10:00 en 12:00 uur. Als het pakketje klaar staat zullen wij je informeren via email.

Uiteraard willen wij dat jij, of de persoon voor wie je het koopt, geniet van onze HappyTruffel/HappyBar. Helaas is chocolade niet bestand tegen warmte. Om de kwaliteit te waarborgen, versturen wij niet vanaf 26-27 graden Celsius. Dat betekent als in Gelderland en/of op het afleveradres deze temperatuur verwacht wordt. Bij de warmere temperaturen tot 26-27 graden verzenden wij met een toegevoegde coolpack. (Let wel op dat dit alleen geldt voor pakketten. Bij brievenbuszendingen zijn coolpacks niet mogelijk. Voor info welke zendingen via pakketten lopen zie: Brievenbus of pakketbezorging onder het kopje “Bezorgen” op Klantenservice-pagina.)
Verzending, op verzoek, vanaf de 26-27 graden is voor eigen verantwoording en HappyTruffel is dan niet verantwoordelijk voor gesmolten chocolade tijdens transport.