• Voor 14:30 uur besteld = zelfde werkdag verzonden! *
  • GRATIS verzending vanaf €30,-
  • Achteraf betalen

Betalen:

Welke betaalopties zijn er?

  • iDeal
  • PayPal
  • Klarna (Achteraf betalen)
  • Overboeking
  • MisterCash/Bancontact
  • Creditcard (Visa/Mastercard)
  • VVV Cadeaubon

– Bij keuze voor ‘Overboeking’ wordt de bestelling pas verwerkt en verzonden nadat de betaling binnen en verwerkt is.

– Bij Klarna wordt er gevraagd om hun voorwaarden te accepteren. Dat komt omdat ze betaling voorschieten en het als een krediet wordt behandeld. Heb je vragen over betaalsituaties rondom een Klarna-betaling dan is het het beste om contact met hen op te nemen, omdat zij de betaling overnemen van ons.

Bezorgen:

Wij willen graag dat je een ander blij maakt met HappyTruffel, dus kies voor een ander verzendadres bij het afrekenen. Klik, na je eigen adres (Factuurgegevens) te hebben ingevuld, op het vakje “Verzenden naar een ander adres?” eronder. Dan kun je het adres van de ontvanger invoeren.

Wij verzenden via DPD en zij streven om de volgende dag (maandag t/m zaterdag) te leveren. Een bestelling op werkdagen voor 14:30 uur is een gegarandeerde verzending op dezelfde dag (enkele uitzonderingen daargelaten). De leveringen op maandag zijn alleen mogelijk als je vrijdags voor 14:30 uur besteld.
Er is helaas altijd een kleine mogelijkheid van vertraging bij DPD. Hierdoor garanderen wij de verzenddatum en niet de leverdatum.
Mocht je twijfelen over een mogelijke vertraging, bestel dan een extra werkdag eerder. Wij verzenden alleen op werkdagen.

De verzendkosten bedragen €4,90 per adres. Bij besteding boven de €30,- per adres betaal je geen verzendkosten.
Helaas is brievenbusverzending nog niet mogelijk.
Voor verzendingen richting België en Duitsland zijn de kosten € 5,95. Ook hier is de verzending gratis boven een bestelbedrag van € 30,- per adres.

Woon je of ben je in de buurt van Duiven, dan kan je het pakketje ook op ons magazijn afhalen. Kies hiervoor bij het afrekenen. Afhalen kan op werkdagen tussen 10:00 en 12:00 uur. Als het pakketje klaar staat zullen wij je informeren via email.

Uiteraard willen wij dat jij, of de persoon voor wie je het koopt, geniet van onze HappyTruffel/HappyBar. Helaas is chocolade niet bestand tegen warmte. Om de kwaliteit te waarborgen, versturen wij niet vanaf 28 graden Celsius. Dat betekent als in Gelderland en/of op het afleveradres deze temperatuur verwacht wordt.
Bij de warmere temperaturen tot 28 graden verzenden wij met een toegevoegde coolpack.
Verzending, op verzoek, boven de 28 graden is voor eigen verantwoording en HappyTruffel/HappyBar is dan niet verantwoordelijk voor gesmolten chocolade tijdens transport.