Valentijnsdag


De liefde hangt in de lucht. Verras iemand met deze geweldige speciale Valentijn chocolade cadeaus.

Filter & sorteer

Valentijnsdag

Valentijnsdag is de dag van de liefde. Op deze dag geef je vaak een presentje aan je vriend, vriendin of geheime liefde. Zo laat je zien dat je om elkaar geeft. Naast rozen geven we op Valentijnsdag ook vaak chocolade als cadeau. Dit is een lekkernij die bij vrijwel iedereen in de smaak valt. Als je er echt iets speciaals van wilt maken, geef je jouw Valentijn truffel chocolade. Met behulp van deze luxe soort chocolade laat je pas echt zien hoeveel je om iemand geeft. Daarom is dit het ideale geschenk voor Valentijnsdag. Verwen jouw geliefde optimaal met onze chocoladetruffels.

De relatie tussen Valentijnsdag en chocolade

Valentijnsdag is een onofficiële feestdag in Nederland. Het is dé dag waarop we de liefde vieren. Vaak doen we dit met onze geliefde, maar er zijn ook veel mensen die cadeaus uitdelen aan de familieleden of vrienden om wie ze geven. Valentijnsdag is een dag waarop we heerlijk uit eten gaan, maar het is tevens een dag waarop we cadeaus uitdelen om te laten zien hoeveel iemand voor ons betekent. Chocolade is één van de meest gekozen geschenken om te geven aan je Valentijn. Normale chocolade is wellicht wat cliché om te geven, alhoewel er niemand nee zal zeggen tegen een smaakvolle reep chocolade. Maar wil je er echt iets speciaals van maken, dan kies je voor onze truffel chocolade.

Geef je Valentijn de lekkerste chocolade

Natuurlijk wil je er wel zeker van zijn dat jouw Valentijn de chocolade lekker zal vinden. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren als het gaat om chocolade. Nu durven wij wel te garanderen dat al onze truffel chocolade producten bijzonder smaakvol zijn, maar alsnog hebben we allen zo onze preferenties. Gelukkig heb je bij ons de keuze uit een ruim assortiment, waarbij je kunt kiezen uit meerdere soorten chocolade. Dat wordt smullen geblazen.

Personaliseer jouw Valentijns cadeau

Naast het kiezen van de favoriete soort chocolade zijn er nog meer manieren waarop je ervoor kunt zorgen dat jouw Valentijns cadeau in de smaak gaat vallen. Eén van de manieren waarop je een geschenk nog bijzonderder kunt maken is het toevoegen van een kaartje met een persoonlijk bericht. Je kunt een hoop zeggen met chocolade, maar soms kunnen de juiste woorden een Valentijnsdag nog mooier maken. Het is ook mogelijk om een anoniem kaartje toe te voegen, mocht je een geheime liefde hebben. De Love Edities van onze producten zijn perfect voor deze dag. De liefde hangt in de lucht bij Happy Truffel.

Chocolade op Valentijnsdag? Je bestelt het bij Happy Truffel

Happy Truffel maakt het mogelijk om smaakvolle en luxe chocolade cadeaus te versturen per post. Met onze geschenken laat je pas echt zien dat je om iemand geeft. Iedereen wordt vrolijk van onze chocoladetruffels. Wij zijn graag jouw Cupido op Valentijnsdag. Je proeft terug dat onze truffel chocolade met veel liefde en zorg gemaakt wordt. Als je voor 14:30 uur jouw bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt. De verzending is gratis bij bestellingen vanaf €30,- en meer.