• Voor 14:30 uur besteld = zelfde werkdag verzonden! *
  • GRATIS verzending vanaf €30,-
  • Achteraf betalen

Tijd voor iets anders…

Chocolade met een verhaal

Bij HappyTruffel doen we het net even anders. Wij vonden het tijd om de chocoladewereld op te schudden met bijzondere en vrolijke chocolade. Chocolade waar je blij van wordt en met anderen kunt delen of juist om jezelf eens lekker mee te verwennen. Chocolade voor iedereen en elk moment.

Onze truffels
Wat je aandacht geeft groeit. Daarom wordt elke truffel met de grootste zorg en aandacht gemaakt. Ambachtelijk bereid door de allerbeste chocolatiers. En dat proef en zie je. We zeggen niet voor niets ‘’Handmade with Love’’

Chocolade maakt gelukkig
Wanneer je chocolade eet maak je de gelukshormonen endorfine en serotonine aan. Je wordt dus écht een beetje gelukkig van chocolade. Om het nog extra bijzonder te maken zijn alle verpakkingen zo vrolijk dat je een glimlach niet kunt vermijden. Zo wordt geven en krijgen altijd een feestje.

Onze missie

HappyTruffel wil meer kleur geven aan de chocoladewereld. Wat willen we precies bereiken?

⚫ Zoveel mogelijk mensen blij maken

⚫ Nog veel meer heerlijke en bijzondere smaken ontwikkelen

⚫ De wereld nét een stukje vrolijker maken

⚫ De ultieme chocoladebeleving creëren

Onze chocolade

Chocolade moet er niet alleen vrolijk uitzien. Eerlijke en verantwoorde ingrediënten horen daarbij. Daarom werken wij met UTZ gecertificeerde topchocolade van Callebaut. Chocolade van de allerbeste kwaliteit, omdat elk detail in elke fase van het proces nauwlettend in de gaten wordt gehouden. UTZ gecertificeerde chocolade is afkomstig van boeren die oog hebben voor mens en milieu, met toegewijde expertise van boon tot chocolade. Deze chocolade wordt met aandacht, passie en vakmanschap verwerkt. Zo kun jij genieten van de allerlekkerste én bewuste chocolade.