• Voor 14:00 uur besteld = zelfde werkdag verzonden! *
  • GRATIS verzending vanaf €30,- (€40,- BE/DE)*
  • Zakelijk? Personalisatie mogelijk!

Tijd voor iets anders…

Chocolade met een verhaal

Vrolijk, 100% ambachtelijk, en bijzonder. Happy Truffel wil meer kleur geven aan de chocoladewereld, dit zodat we de wereld nét een stukje vrolijker kunnen maken! Chocolade waar je blij van wordt en met anderen kunt delen, of om heerlijk zelf van te genieten. Door de kleurrijke uitstraling en heerlijke smaken leveren wij chocotruffels met een speciaal gevoel. Ons assortiment blijft maar groeien zodat we zo veel mogelijk mensen ‘HAPPY’ maken!

De ultieme chocoladebeleving

Happy Truffel besteedt veel aandacht aan de vormgeving van verpakkingen en chocolade. Alle verpakkingen zijn namelijk zo vrolijk dat je een glimlach niet kunt vermijden! Zo wordt geven en krijgen altijd een feestje. Bij Happy Truffel is chocolade ambachtelijk bereid door de allerbeste chocolatiers. En dat proef en zie je. We zeggen niet voor niets ‘’Handmade with Love’’.

Een speciaal relatiegeschenk

Chocolade is een uniek relatiegeschenk voor zakelijke contacten of personeel. Zo kunnen wij chocoladecadeaus voorzien van de naam en het logo van je bedrijf. Hierdoor leggen je zakelijke relaties de associatie tussen onze heerlijke chocoladetruffels en jouw bedrijf. Bovendien maken wij het mogelijk om je chocolade cadeau verder te personaliseren, bijvoorbeeld met behulp van een kaartje. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons via de zakelijke pagina.

Onze missie

Wat wil Happy Truffel nou precies bereiken in de chocoladewereld?

  • Zoveel mogelijk mensen blij maken
  • De ultieme chocoladebeleving creëren
  • De wereld een stukje vrolijker maken
  • Nog veel meer heerlijke en bijzondere smaken ontwikkelen

 

Gefeliciteerd chocoladetruffels

Een gemiddelde van 9.5 onder onze klanten

Goede en vrolijke verpakking en altijd een succes bij het geven / laten verzenden van dit kado. De ontvanger is altijd blij verrast door deze attentie. Zowel de box van 16 als de grote boxen. Ook wordt er snel en correct verzonden bij 1 of zelfs bij 25 dozen. Dus leuk voor zakelijke relaties mee te verrassen. En natuurlijk ook privé wordt dit kado verstuurd. En had ik al gezegd dat de chocola heerlijk is?

Benieuwd wat andere klanten vinden? Bekijk hier een greep uit onze reviews

UTZ Gecertificeerde chocolade

Chocolade moet er niet alleen vrolijk uitzien. Eerlijke en verantwoorde ingrediënten horen daarbij. Daarom werken wij met UTZ-gecertificeerde topchocolade van Callebaut. Chocolade van de allerbeste kwaliteit, omdat elk detail in elke fase van het proces nauwlettend in de gaten wordt gehouden. UTZ-gecertificeerde chocolade is afkomstig van boeren die oog hebben voor mens en milieu, met toegewijde expertise van boon tot chocolade. Deze chocolade wordt met aandacht, passie en vakmanschap verwerkt. Zo kun jij genieten van de allerlekkerste én bewuste chocolade.

Cocoa Horizons Foundation

HappyTruffel werkt samen met het Cocoa Horizons Foundation. Cocoa Horizons stimuleert het gebruik van milieuvriendelijke landbouwpraktijken. Door hogere productiviteit is er minder land nodig wat leidt tot minder ontbossing. Ook wordt er duidelijk gemaakt wat de grenzen tussen boerderijen en natuurgebieden zijn. Daarnaast werkt de foundation samen met de overheid en de gemeenschappen om kinderarbeid af te schaffen. Ze bieden financiële steun om kinderen weer naar school te laten gaan en er vinden controles plaats op de plantages om vast te stellen dat er geen kinderarbeid plaatsvindt.

UTZ Certified HappyTruffelCocoa Horizons Foundation Happytruffel