Gefeliciteerd


Wat is er leuker dan een felicitatie van chocolade? Truffel chocolade is voor diverse gelegenheden het ideale cadeau. Ook een jarige job kun je bijzonder blij maken met een chocoladetruffel traktatie. Chocolade behoort al jaren tot de meest populaire lekkernijen van ons land. Het leuke aan onze chocoladetruffels is dat ze op maat gemaakt zijn voor verjaardagen. Bovendien is het mogelijk om je bestelling nog completer te maken door een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen. Dat wordt een verjaardag om nooit te vergeten.

Filter & sorteer

Een bijzondere felicitatie van chocolade

Ieder jaar is het weer een uitdaging om te bedenken wat je iemand voor zijn of haar verjaardag cadeau zal doen. Of het nu gaat om familie, vrienden, buren of collega’s, het is lastig om het perfecte geschenk te vinden. Bloemen zijn te cliché, maar alleen een kaart is ook zo karig. Als je iemand op een unieke wijze wilt feliciteren met zijn of haar verjaardag, doe je dit met behulp van een felicitatie van chocolade. Wie van ons vindt chocolade niet lekker? De combinatie van truffel en chocolade zorgt voor een ongeëvenaarde smaakervaring. Bij ons zijn er glutenvrije opties verkrijgbaar, want wij willen dat iedereen kan genieten van onze geschenken.

Truffel chocolade bestellen

Om lekkere chocolade te kopen, hoef je niet meer naar de snoepwinkel te gaan. Dit kun je tegenwoordig gewoon online doen. Het mooie aan truffel chocolade is dat je chocolade kunt versturen die via de post ontvangen kan worden. Chocolade versturen is nog nooit zo simpel geweest. Je kunt de truffel chocolade naar de jarige job verzenden, maar je kunt het ook naar jezelf opsturen om het cadeau vervolgens zelf aan de ontvanger te geven.

Truffel chocolade in vele variaties

Binnen ons assortiment zijn er genoeg kleurrijke en smaakvolle verjaardagscadeaus te vinden. Hierbij heb je de keuze uit verschillende soorten smaken. Zo kun je kiezen uit diverse soorten chocolade, van pure chocolade tot aan melkchocolade. Maar ook varianten zoals vanille chocoladetruffels of karamel-zeezout chocoladetruffels zijn een optie. Er is voor ieder wat wils. Zo weet je zeker dat je iemand heel blij gaat maken op zijn of haar verjaardag. Je bepaalt zelf het aantal stuks dat je aan iemand geeft. Of je nu kiest voor een verjaardagdoosje van 12 stuks of de Mega XXL box van 64 stuks, het kan allemaal.

Felicitatie van chocolade? Bestel het bij Happy Truffel

Een verjaardag moet goed gevierd worden. Als je op zoek bent naar een uniek cadeau waar iedere jarig job blij mee zal zijn, zijn onze chocoladetruffels wat je nodig hebt. Truffel chocolade valt altijd in de smaak. Via onze webshop heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment vol lekkernijen. Dit is precies wat een feestje nodig heeft. Bovendien is het mogelijk om je geschenk nog persoonlijker te maken via een op maat gemaakt kaartje. Bestel vandaag nog jouw chocoladetruffels bij Happy Truffel.