• Voor 14:30 uur besteld = zelfde werkdag verzonden! *
  • GRATIS verzending vanaf €30,-*
  • Zakelijk? Personalisatie mogelijk!

Chocolade met logo bedrukken behoort tot de mogelijkheden bij Happy Truffel. Niet alleen particulieren, maar ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Wij kunnen onze chocolade cadeaus op allerlei manieren personaliseren voor jouw bedrijf. Naast chocolade met het logo van je bedrijf kunnen we bijvoorbeeld ook de kleuren van de verpakking laten aansluiten op jouw huisstijl. Daarnaast kan er een gepersonaliseerd kaartje worden toegevoegd, bijvoorbeeld om klanten of andere zakelijke relaties een fijne kerst te wensen. Daarom zijn chocolade geschenken met een logo voor veel bedrijven en ondernemers een interessante optie. Lijkt het jou ook wat? Ontdek wat er mogelijk is bij Happy Truffel.

Chocolade met logo bedrijf: waarom kies je hier voor?

Chocolade wordt als cadeau altijd goed ontvangen. We smullen er graag van. Ben je op zoek naar een luxere variant van dit snoepgoed, dan zijn onze chocoladetruffels een uitstekende keuze. Een dergelijk cadeau valt meteen extra op bij de ontvanger. Het is geen standaard geschenk, waardoor het specialer voelt. Dat waarderen mensen. Chocolade met logo is een geschikte optie voor zowel klanten als andere zakelijke relaties. Daarnaast kun je chocolade met je logo cadeau doen aan je medewerkers. Onze geschenken zijn uniek, bijzonder maar vooral heel erg lekker.

Chocolade geschenken met logo zijn goede relatiegeschenken

Een goed relatiegeschenk zorgt ervoor dat je in aanzien stijgt bij (potentiële) klanten en andere zakelijke relaties. Er ontstaat een positievere attitude richting jouw bedrijf. Chocolade met logo benadrukt dat het cadeau vanuit jouw bedrijf afkomstig is. Bovendien zorgt het logo ervoor dat je onderneming opvalt bij andere mensen. Wie weet wordt de chocolade wel gedeeld met familie, vrienden of andere bekenden. Zo vergroot je op een slimme wijze je naamsbekendheid. Dit zal je nieuwe klanten opleveren. Nog een goede reden om voor chocolade met logo als cadeau te kiezen.

Chocolade met logo bedrukken en andere mogelijkheden

Dankzij de logo’s op de verpakking is duidelijk te zien van wie het zakelijke cadeau afkomstig is. Je wilt immers wel dat er op zijn een minst een positieve associatie met jouw bedrijf ontstaat dankzij dit geschenk. Bovendien kan het mensen ook inspireren om een aankoop bij je te doen dan wel gebruik te maken van de diensten die je aanbiedt. Naast het logo kunnen de kleuren van de verpakking aangepast worden op jouw huisstijl. Je kunt het zo vrolijk en kleurrijk maken als jij dat wilt.

Een gepersonaliseerd kaartje toevoegen is ook een optie. Hiermee kun je een klant of zakelijke relatie feliciteren, laten weten dat je hen waardeert of een gelukwens uitbrengen op een feestdag (bijvoorbeeld het toewensen van een vrolijk Pasen of een gezellige pakjesavond). Je kunt er ook voor kiezen om via het kaartje klanten ergens op te attenderen, bijvoorbeeld een nieuw product of het live gaan van je nieuwe website.

Feestdagen

Het is een genot om niet alleen jezelf en je dierbaren, maar ook je gewaardeerde personeel en zakenrelaties te verrassen met deze smaakvolle traktaties. Trakteer hen op een onvergetelijke culinaire ervaring voor hun smaakpapillen en maak deze feestdagen extra bijzonder door anderen te verwennen met de heerlijke smaken van Happytruffel! Deze feestdagen zijn Sinterklaas, Kerst, Pasen en Nieuwjaarsdag bij Happytruffel.

Chocolade met logo bedrijf laten versturen door Happy Truffel

Chocolade met logo bedrukken doe je bij Happy Truffel. Wij maken het je gemakkelijker dan ooit om chocolade met logo te versturen naar meerdere adressen. Binnen ons assortiment zijn vele cadeaus te vinden die zonder problemen door de brievenbus passen. Je bepaalt zelf hoeveel chocolade geschenken je bestelt. Je kunt het houden bij één cadeau, maar 64 chocolade cadeaus tegelijk versturen kan ook. Op aanvraag is zelfs meer dan dit mogelijk. Twijfel daarom niet langer en laat een chocolade cadeau met logo bedrukken bij Happy Truffel. Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Hulp nodig?