• Voor 14:30 uur besteld = zelfde werkdag verzonden! *
  • GRATIS verzending vanaf €30,-*
  • Zakelijk? Personalisatie mogelijk!

Dag van de Zorg 2023

De Dag van de Zorg 2023 is weer in aantocht en dit jaar is het wederom belangrijk om je waardering te tonen aan het zorgpersoneel. Na de uitdagingen van de afgelopen jaren, is het tijd om te laten zien hoezeer we de inzet van zorgverleners waarderen.
Een leuk idee om dit te doen is door chocolade cadeau te geven aan het zorgpersoneel. Chocolade is niet alleen heerlijk, maar het heeft ook bewezen positieve effecten op ons humeur en welzijn. Een lekker stukje chocolade kan dus net dat extra beetje vreugde brengen in de drukke werkdag van zorgverleners.

Erken je personeel met een chocolade relatiegeschenk

Het geven van chocolade als blijk van waardering is ook nog eens heel eenvoudig en kan op verschillende manieren worden gedaan. Zo kun je bijvoorbeeld chocolade bestellen en deze uitdelen aan het hele team op de werkvloer, of je kunt individuele chocoladereepjes of chocotruffels cadeau geven aan elke zorgverlener via de brievenbus.
Op deze manier laten we zien dat we het harde werk van het zorgpersoneel niet alleen erkennen, maar ook waarderen en dat we hen steunen in deze moeilijke tijden. Dus laten we er een geweldige Dag van de Zorg van maken en het zorgpersoneel verrassen met heerlijke chocolade van Happy Truffel!

Relatiegeschenk Dag van de Zorg 2023

Tot slot zijn onze chocoladetruffels ook verkrijgbaar in verschillende smaken. Of je nu kiest voor onze mix 12 met verschillende smaken of chocolade hartjes en kusjes, er is voor ieder wat wils. Bovendien zijn er ook speciale chocolade creaties, onze chocolade Happy Hart met de tekst “Hart onder de riem”, die een extra persoonlijk tintje aan het geschenk geven.

Kortom, als je op zoek bent naar een relatiegeschenk voor de Dag van de Zorg, is chocolade een uitstekende keuze. Het is een cadeautje die vrijwel iedereen kan waarderen, gemakkelijk te geven en te ontvangen is, en verkrijgbaar is in verschillende smaken en vormen. Geef het zorgpersoneel een geschenk dat hun harde werk erkent en bijdraagt aan hun welzijn met een heerlijke doos chocolade. Daarnaast is het tijdens de feestdagen ook leuk om je personeel te verrassen. Denk hierbij vooral aan Sinterklaas, Pasen, Kerst en Nieuwjaarsdag. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze website, we helpen je graag!