• Voor 14:30 uur besteld = zelfde werkdag verzonden! *
  • GRATIS verzending vanaf €30,-*
  • Zakelijk? Personalisatie mogelijk!

Iemand een hart onder de riem steken

Met een cadeau kun je aan iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt. Je wilt iemand hiermee een steuntje in de rug geven. Dit kun je op diverse manieren doen, bijvoorbeeld bloemen of een kaartje. Ook met behulp van chocolade kun je iemand een hart onder de riem steken. Eén product uit ons assortiment is hier helemaal perfect voor: het chocoladehart. Dit geschenk kun je via onze webshop personaliseren met een persoonlijk kaartje. In deze blog vertellen we je meer over wanneer een hart onder de riem nodig is, waarom chocolade hiervoor perfect is en uit welke smaken het chocoladehart bestaat.

Een cadeautje als hart onder de riem

Iedereen kan van tijd tot tijd wel eens een steuntje in de rug gebruiken. We hebben allemaal wel eens zo’n periode gehad waarin het leek of alles tegenzat. Daarnaast kun je iemand een hart onder de riem steken die bijvoorbeeld ziek is, een vervelend ontslag heeft meegemaakt, mentale problemen ondervindt of op een andere manier met tegenslag te maken heeft. Een cadeautje als hart onder de riem is in dat geval ideaal. Je kunt een hart onder de riem steken met chocolade als geschenk. Dit kun je geven aan bijvoorbeeld familieleden, vrienden, geliefden, buren, collega’s, kennissen en diverse anderen.

Hart onder de riem: waarom chocolade een goed idee is

Een hart onder de riem en chocolade gaan uitstekend samen. Ten eerste is chocolade één van de lekkernijen die we het liefst ontvangen. Raar is dat niet, want het is ook gewoon zo lekker! Daarnaast is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat het eten van chocolade ons ook goed doet voelen. Het wordt niet voor niets vaak gegeten als er sprake is van liefdesverdriet. Chocolade activeert stofjes in ons lichaam waardoor we ons beter gaan voelen. Daarom is een chocoladehart het perfecte geschenk voor iedereen die wel een oppepper kan gebruiken.

Een chocoladehart vol heerlijke smaken

Chocolade smullen doet de mens goed. Dit chocoladehart valt op door de overheerlijke smaken. Dit komt door de samenstelling van dit product. De basis wordt gevormd door smaakvolle melkchocolade. Deze chocolade wordt omgeven door kleurenballetjes met een laagje melkchocolade die een heerlijke crunch hebben. Ook zijn er mini suikerhartjes en discodip sprinkles. Dit alles samen vormt een overheerlijk geheel. Daarom zal dit chocoladecadeau zonder twijfel in de smaak vallen bij de ontvanger. Een perfect geschenk om iemand een hart onder de riem mee te steken. Bestel nu dit chocoladehart bij ons en profiteer van een snelle levering, achteraf betalen en gratis verzending vanaf €30.

  • chocoladehart hart onder de riem

    Chocoladehart – HappyHart “Een Hart onder de Riem” (180g)

     8,95
    In winkelmand