• Voor 14:30 uur besteld = zelfde werkdag verzonden! *
  • GRATIS verzending vanaf €30,-*
  • Zakelijk? Personalisatie mogelijk!

Waarom eten we chocolade met Pasen?

Ze zijn overheerlijk, al die lekkere chocolade paaseitjes en paashazen. Ze zijn tegenwoordig verkrijgbaar in de lekkerste smaakcombinaties, vormen en kleuren. Maar wat heeft chocolade nou eigenlijk te maken met Pasen?

Nou om kort uit te leggen; het geven, kleuren en beschilderen van eieren met Pasen is een eeuwenoude traditie. Het is namelijk zo dat in de vastentijd tussen Aswoensdag en Pasen mochten er geen eieren en vlees worden gegeten. Omdat de eieren anders over datum zouden gaan, vonden ze het toentertijd leuk om ze dan te beschilderen. Wanneer Paaszondag weer was aangebroken mocht er eindelijk weer vlees en eieren gegeten worden.

Later is het chocolade ei een luxeproduct geworden. Bakkers en chocolatiers maakte de chocolade in de mal van een echt ei. Nu is het gebruikelijk dat we rond Pasen chocolade eitjes verstoppen en opeten.

De lekkerste Paaschocolade

Om Pasen goed te vieren ben je natuurlijk op zoek naar de beste en lekkerste Paaschocolade. Wij bij Happy Truffel hebben ook dit jaar weer de allerleukste Pasen chocolade assortiment voor je klaarstaan. Van een te gekke Happy Paashaas tot heerlijke chocoladetruffels: we hebben het allemaal. Meestal denken mensen last minute aan een Paasgeschenk, wat begrijpelijk is aangezien het elk jaar anders valt, maar dat is geen probleem voor ons. Wanneer jij een dag voor Pasen nog bedenkt dat je wat overheerlijke chocolaatjes voor Pasen wilt kopen en het is nog geen 14:30 geweest, gaat jouw chocolade Paascadeau dezelfde dag nog op de post. Klik hier en bekijk ons gehele Paas assortiment.

Paasgeschenk per post

Wanneer jij een bestelling hebt geplaatst bij ons pakken wij het gelijk met liefde voor je in. Er komt een passend vloeipapiertje om jouw chocolade geschenk met daarover kleurrijke confetti. Indien je het Paascadeautje rechtstreeks naar iemand anders stuurt, kun je er nog een persoonlijk kaartje aan toevoegen. Laat weten aan je familie, vriend(in) of naar wie je jouw te gekke Paascadeautje ook stuurt, dat je ze een fijn Pasen wenst.

Je kunt de chocolade natuurlijk ook naar jezelf sturen. Onze chocolade voor Pasen zijn echte eyecatchers en dus ideaal om mooi neer te zetten tijdens de Paasbrunch. Geniet samen met je gezin van heerlijke, kleurrijke Paas chocolade.

Paasattentie voor het personeel

Chocolade voor Pasen is niet alleen leuk voor zakelijke contacten, maar ook je personeel zal blij zijn met dit snoepgoed als cadeau. Laat je waardering zien met een heerlijk geschenk, zij maken immers het bedrijf. Wanneer je kiest voor Happy Truffel zullen wij er alles aan doen om jouw chocolade cadeau te personaliseren met bijvoorbeeld jouw eigen logo en huisstijl. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of ontvang gratis een offerte door deze in te vullen op onze website, we helpen je graag!

Chocolade voor andere feestdagen

Bij Happytruffel kun je ook genieten van heerlijke chocolade tijdens de andere feestdagen, waaronder Sinterklaas,  Kerst en Nieuwjaarsdag. Ons bedrijf biedt een uitgebreid assortiment aan smaakvolle truffels en chocoladeproducten die perfect zijn om te delen met vrienden en familie tijdens deze speciale gelegenheden. Ontdek de verrukkelijke traktaties die wij aanbieden, van feestelijk versierde kersttruffels tot smaakvolle chocoladeletters voor Sinterklaas. Verwen jezelf en jouw dierbaren met de zoete lekkernijen van Happytruffel en maak van de feestdagen een onvergetelijke smaakervaring!