✔ Voor 14:30 uur besteld = zelfde werkdag verzonden! *

✔ GRATIS verzending vanaf € 40,-

✔ Achteraf betaling mogelijk

Over ons

Tijd voor iets anders...

Ons verhaal

HappyTruffel is net even anders. Wij vinden dat de chocoladewereld een nieuwe boost nodig heeft. Chocolade waar je blij van wordt en samen kunt delen. Je voelt jezelf beter als je iets leuks kan geven aan een ander.

Wij zijn ervoor om er een hippe, vrolijke draai aan te geven. Elke truffel krijgt bij ons persoonlijke aandacht. Zowel de smaak als beleving ontwikkelen wij maximaal. Door de kleurrijke uitstraling en heerlijke smaken leveren wij chocotruffels met een speciaal gevoel.

Chocolade geeft een gelukzalig gevoel

Dat begint al bij de verpakking. Onze verpakking is zo vrolijk dat een glimlach niet onderdrukt kan worden. De felle, bonte kleuren spatten eraf.

Wij besteden de grootste zorg en aandacht aan onze vrolijke truffels en zorgen dat het aan beleving niet ontbreekt. De truffels zijn handgemaakt, dat proef én zie je.

Onze missie

Zoveel mogelijk mensen blij maken

 

Nog meer heerlijke smaken ontwikkelen

 

De wereld een stukje vrolijker maken

 

Jou een extra beleving geven met chocolade

Onze chocolade

Het samenstellen van de perfecte truffel begint met een uitstekende basis. Een basis van goede en eerlijke ingrediënten. Daarom werken wij met UTZ gecertificeerde topchocolade van Callebaut. Chocolade van de allerbeste kwaliteit, omdat elk detail in elke fase van het proces nauwlettend in de gaten wordt gehouden. UTZ gecertificeerde chocolade is afkomstig van boeren die oog hebben voor mens en milieu, met toegewijde expertise van boon tot chocolade. Deze chocolade wordt vervolgens met aandacht, passie en vakmanschap verwerkt.
Snel in huis

* Op werkdagen voor 14:30 besteld = zelfde dag verzonden.

Gratis verzending

Wij versturen je bestelling gratis op vanaf €40,-

Maak het persoonlijk

Voeg bij je bestelling een persoonlijk kaartje toe.

Veilig afrekenen

Betaal veilig en vertrouwd via onze website

© HappyTruffel 2019-2020 – Innovatie 8, 6921 RN DUIVEN (gld) | KVK: 74112503