Uitverkocht!

Giftbox HappyHart – Hartstikke blij met jou

 10,95

Verras je moeder of een belangrijk persoon in je leven met deze speciale Giftbox. Een uniek geschenk tijdens Moederdag. De waardering via het HappyHart krijgt hierdoor nog meer lading. Laat deze persoon ziet dat je Hartstikke blij met degene bent. Deze special Hartstikke blij met jou editie is gevuld met een HappyHart (180 gram) chocolade.

Uitverkocht!

Beschrijving

Valentijn chocolade als verrassing in de brievenbus

Verder in de Valentijnsdag sferen dan met dit roze hart van chocolade kun je bijna niet komen. Het is alweer bijna Valentijnsdag en dus moet er weer nagedacht worden over leuke cadeautjes voor je geliefde of een blijk van waardering voor je gewaardeerde collega’s. De verpakking van deze giftbox lekkere chocolade cadeau voor door de brievenbus is voorzien van de tekst ‘’Hartstikke blij met jou’’ waardoor je het niet alleen aan je partner of nieuwe vlam kan geven maar ook aan een goede vriend of vriendin of familielid. Onze giftbox HappyHart is voor elk gelegenheid een leuk cadeau! Ook een leuk geschenk voor Moederdag of Vaderdag natuurlijk.

Valentijn HappyHart giftbox door de brievenbus

Wil je de ontvanger van het chocolade hart echt verrassen op een onverwacht moment? Het chocolade cadeau is zo gemaakt dat het door elke normale brievenbus past en komt daarom altijd als een ware verrassing. Waar het ontvangen van een kaartje op Valentijnsdag al hartstikke leuk is zal de vreugde nog groter zijn wanneer dit smakelijke cadeau door de brievenbus komt.

Het chocolade hart is letterlijk gevuld met liefde

Dit chocolade hart voor Valentijn is letterlijk gevuld met een beetje liefde. Het eten van chocolade zorgt er namelijk voor dat er meer van het stofje endorfine door je hersenen wordt afgegeven en endorfine kan onder andere zorgen voor het verlagen van je stressniveau maar bovenal voor het krijgen van een gelukkig of verliefd gevoel!

Happy Valentijnsdag met een gepersonaliseerde boodschap

Deze Valentijn chocolade is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen met een eigen design en een passende tekst voor elk doel. Op deze manier is het chocolade brievenbus cadeau niet alleen geschikt voor Valentijnsdag of voor je geliefde maar kun je er ook iemand op een willekeurig moment in het jaar blij mee maken. Naast de liefdevolle teksten op de verpakking kun je ook nog een leuk kaartje met een leuke boodschap toevoegen. Op die manier maak je het chocolade cadeau nog persoonlijker en zal de ontvanger je nooit meer vergeten!

Een hart van chocolade of toch liever chocolade truffels?

Naast de harten van chocolade hebben we nog veel meer Valentijn chocolade. Voor nog meer verschillende verpakkingen of andere liefdevolle cadeaus kijk je snel in ons Valentijns assortiment om het perfecte Valentijn cadeau te vinden.

Ingrediënten HappyHart:

Cacao: melkchocolade ten minste 33,6 %; suiker, cacaoboter, cacaomassa, volle melkpoeder, rijstmeel, weipoeder (melk), lactose (melk), gerstemoutextract (gluten), emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanille aroma, zout, zetmeel (gluten), glucosestroop, plantaardig vet (raapzaad, kokos), kleurstoffen: E127, (E124: kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden), E120, E160a, glansmiddel: E901.

Extra informatie
Gewicht 180 g
Soort

Overige

Glutenvrij

Nee